Alle categoriëen

Informatie

Briefpapier

Kies een eindformaat

  • A4 21 x 29,7 cm

  • A5 14,8 x 21 cm

Kies een bedrukking

Papier

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Veelgestelde vragen!

Hoeveel kost briefpapier?

Wij streven we ernaar om het hele jaar door concurrerende prijzen aan te bieden. De prijzen verschillen door factoren zoals: hoeveelheid, materialen, formaten, accessoires en leveringsopties. Onze prijzen zijn inclusief: druk, levering, gratis controle van uw ontwerp en online proofing: de prijs die u ziet is de prijs die u betaalt - 100% transparantie.

Waarom briefpapier?

Briefpapier is een must op kantoor en bij het versturen van offertes en facturen onmisbaar. Het is de uitgesproken manier om het verschil te maken. Ook kan briefpapier gebruikt worden om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten. Door hun gebruiksvriendelijkheid zijn ze een geweldig manier om aan de hand van het logo, het adres en de contactgegevens van je bedrijf uw klanten u makkelijk te laten onthouden.

Hoe lang duurt het drukken?

We bieden op de webshop verschillende doorlooptijden aan voor ons briefpapier. Dit kan verschillen van één dag tot net iets langer, afhankelijk van de afwerking van de bestelling en de gekozen leveringstermijn. Meestal duurt het niet langer dan 5 werkdagen en kan het zijn dat uw bestelling toch sneller wordt verstuurd dan voorzien. Is uw bestelling dringend, neem dan met een snellere termijn

Ons papier en het milieu

Naast de normale offset papiere, bieden wij ook milieuvriendelijke papiersoorten aan. Op deze manier draagt ook u met uw keuze op een andere manier bij aan het welzijn van de Aarde. De kwaliteit van gerecycleerd papier is niet meer zoals vroeger en is net zo goed het gewone offset papier! Met een beschikbaar van 90gr tot 120gr zit u meteen goed voor elk soort werk.